19 Kasım 2011 Cumartesi

Geçleri tüketmek

"Sen benim ne demediğimi çok iyi biliyorsun."


Söylenirse anlamı kalmayacak şeyler vardır, anlaşılması için her şeyin yapıldığı. Bir gün anlaşıldığı hayal edilen, ancak her geçen anın üzerinden ve değerinden götürdüğü şeyler.


Hâla anlaşılamıyorsa, bu durumdan ötürü kimse suçludur denemez. Olmayan şey birbirini anlamaya çalışan iki bireydir yalnızca. Kimse kimseyi anlamak zorunda değildir zira.


Anlamak, anlaşılmak ve sevgi üzerine dokunmuş bir pamuk ipliğini tek hamlede koparmak çok basit. İpek böceği kozasından binbir güçlükle çıkıyor olsa bile ipek kadar narini yoktur ne de olsa. Ancak söylenmeyen her sözlük ipek kadar yumuşak olmaz her zaman. Ya da sen karşındakini ipek yumuşaklığında hislere bürürken pembe düşlerinde, onun naylona sarılıp yağmura karşı geldiğini görmek kadar hayal kırıklığıdır en az tek ayrımsanan.


Bazen her şey için çok geçtir. Ama yine de hayal kırıklıklarını korumamak lazım bazen. Yağmurun altında savunmasız bırakmak ya da ansızın kozasından çıkarmak...


Farkındalıkları örtmek gerek. Geçleri tüketmek.


Dinleyiniz: Evermore - It's too late http://fizy.com/#s/1e118b

3 yorum:

  1. Bu yazın için söylenebilecek çok şey var, aynı zamanda da hiçbir şey yok Eylül. Sen bilirsin bunlar ne demek. Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim ancak söylenecek çok şey var madem, bunlar söylenmeli bence.

    YanıtlaSil
  3. ''Ya da sen karşındakini ipek yumuşaklığında hislere bürürken pembe düşlerinde, onun naylona sarılıp yağmura karşı geldiğini görmek kadar hayal kırıklığıdır en az tek ayrımsanan.''

    Çok güzel olmuş, kalemine sevgilerle ...

    YanıtlaSil